Coronavirusmaatregelen en vakantie van 1 t/m 18 Augustus

Informatie

We houden de ontwikkeling rond het coronavirus goed in de gaten en wij volgen de richtlijnen van de RIVM en GGD.

We nemen geen risico’s met de gezondheid van onze gasten en vrijwilligers.

Dankzij de genomen maatregelen kunnen wij iedereen nog steeds 2 x per week van een gezonde warme maaltijd  voorzien.

Onze vrijwilligers zijn goed ingelicht hoe verspreiding van het Coronavirus kan worden voorkomen. Ook worden zij op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

We hebben ons beleid aangepast aan de richtlijnen van onze regering.

Daarom verstrekken wij onze maaltijden tegenwoordig op twee manieren:

- Het eten wordt opgehaald op een afgesproken tijd.

- In uitzonderingsgevallen wordt de maaltijd bezorgd.

Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten.
We bieden dan een boodschappentas met daarin het aantal  maaltijden dat normaal in deze periode verstrekt wordt aan onze gasten, zodat zij in deze periode zelf kunnen koken en deze maaltijden niet hoeven te missen.

De periode van de vakantie wordt dan op deze pagina vermeld.

WE ZIJN VAN 1 TOT EN MET 18 AUGUSTUS GESLOTEN.

Voor noodgevallen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 06-39400371, spreek een boodschap in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook het contactformulier invullen, dit komt dan terecht in onze e-mail inbox.