Coronavirusmaatregelen en sluiting van 16 t/m 24 oktober

Informatie

We houden de ontwikkeling rond het coronavirus goed in de gaten en wij volgen de richtlijnen van de RIVM en GGD.

We nemen geen risico’s met de gezondheid van onze gasten en vrijwilligers.

Dankzij de genomen maatregelen kunnen wij iedereen nog steeds 3 x per week van een gezonde warme maaltijd  voorzien.

Onze vrijwilligers zijn goed ingelicht hoe verspreiding van het Coronavirus kan worden voorkomen. Ook worden zij op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Onze vrijwilligers zijn allemaal voorzien van een vaccinatie.

We hebben ons beleid aangepast aan de richtlijnen van onze regering.

Daarom verstrekken wij onze maaltijden tegenwoordig op twee manieren:

- Het eten wordt opgehaald op een afgesproken tijd.

- In uitzonderingsgevallen wordt de maaltijd bezorgd.

Tijdens de herfstvakantie zijn wij van 16 oktober tot en met 24 oktober gesloten.
Op vrijdag 15 oktober 2021 wordt daarom een boodschappentas met daarin drie eenvoudige maaltijden verstrekt aan onze gasten zodat zij in deze periode zelf kunnen koken en de drie maaltijden die zij deze week normaliter kunnen ophalen, niet missen.

In spoedgevallen zijn wij deze week tussen 12.00 - 14.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 06- 39 40 03 71 of via de contactpagina van deze website.