Coronavirusmaatregelen en sluiting van 16 t/m 24 oktober

Informatie

We houden de ontwikkeling rond het coronavirus goed in de gaten en wij volgen de richtlijnen van de RIVM en GGD.

We nemen geen risico’s met de gezondheid van onze gasten en vrijwilligers.

Dankzij de genomen maatregelen kunnen wij iedereen nog steeds 3 x per week van een gezonde warme maaltijd  voorzien.

Onze vrijwilligers zijn goed ingelicht hoe verspreiding van het Coronavirus kan worden voorkomen. Ook worden zij op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Onze vrijwilligers zijn allemaal voorzien van een vaccinatie.

We hebben ons beleid aangepast aan de richtlijnen van onze regering.

Daarom verstrekken wij onze maaltijden tegenwoordig op twee manieren:

- Het eten wordt opgehaald op een afgesproken tijd.

- In uitzonderingsgevallen wordt de maaltijd bezorgd.

Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten.
Dan bieden we een boodschappentas met daarin de aantal  maaltijden die normaal in deze periode verstrekt word aan onze gasten zodat zij in deze periode zelf kunnen koken en deze niet missen.

De periode van de vakantie word dan op deze pagina vermeld.

WE ZIJN GESLOTEN TIJDENS DE VOORJAARSVAKANTIE VAN MAANDAG 21 FBRUARI T/M ZONDAG 27 FEBRARI 2022.

Voor noodgevallen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 06-39400371 , spreek een boodschap in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Ook kunt u het contactformulier invullen deze komt in onze e-mail .