Wat doen wij

Ruil voor Hulphoek

Hier ruilen wij decoraties/spullen of boeken voor eten.

Daar koken we van voor de gasten van De Eethoek.

Het is een soort van veiling er staat bij de foto waar het tegen geruild mag worden.

Bijvoorbeeld deze twee hartjes tegen een pot groente.

Daar gaan de leden van deze hoek tegen elkaar opbieden en dat mag 1 dag/24 uur daarna gaat het naar de hoogste bieder.

De ruil word gedaan bij de IISPA elke dinsdag en vrijdag , en dan staat er koffie klaar.

Neem gerust een kijkje op deze ruilhoek op FACEBOOK.

De Kleedhoek

De Kleedhoek is een kledingbank van De Eethoek.

Hier kunnen onze gasten GRATIS kleding uitzoeken.

Ook mag je na doorverwijzing van Almelo Doet Mee of een Hulpverlenersverklaring gebruik maken van onze kledingbank.

Het bestaat uit een pakket van 3 boven stukken , 3 onderstukken per maand.1 paar schoenen , 1 jas en 1 tas per kwartaal.

Dit is per persoon.

De Kleedhoek bevind zich aan Schuttenstraat 7 te Almelo.

En is elke dinsdag woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

Stichting De Eethoek Almelo

Onze Facebookpagina waar alle actie,s op gedeeld worden.

Van inzamelen van eten voor noodpakketten tot kerstpakketten. We delen op Facebook ook de verhalen die zich voordoen bij De Eethoek en zo de emotie weer te geven. Ook doen wij oproepen voor gasten die ergens dringend behoefte aan heeft . Dus wilt u ook graag op de hoogte blijven geef dan onze Facebookpagina een vind ik leuk.